The Brand Identity Accelerators

Bixcel is een samenwerking tussen Stephan de Witte, Helmer de Witte en Elian Kloppenburg. Elk met eigen expertise en krachtig in hun eigen vakgebied.

Stephan en Elian werkten allebei reeds als webdesigner, elk met hun eigen bedrijf. Stephan als “rulweb.nl” en Elian als “The Design Depot”. Helmer werdt regelmatig ingeschakeld door Stephan om de back-end te verzorgen voor diverse projecten. Waar Stephan en Elian zich voornamelijk bezig hielden met front-end en (web)design, elk op hun eigen manier en met hun eigen expertise, lag Helmer’s vakgebied meer bij back-end.

Halverwege 2015 ontmoeten de 2 design-studio’s elkaar weer na elkaar een tijd uit het oog verloren te zijn en de keuze was snel gemaakt om de krachten te bundelen en samen verder te gaan als Bixcel; The Brand Identity Accelerators.

Bij nieuwe of om te vormen ondernemingen maken wij een complete identiteit en zorgen ervoor dat deze goed zichtbaar is en aansluit bij uw wensen. Indien u reeds over een logo e.d. beschikt en deze niet wil veranderen, zorgen wij ervoor dat al uw andere diensten, sites en producten goed aansluiten bij deze identiteit en uiteraard ook goed zichtbaar is.

meet the team

Stephan
Stephan

Stephan de Witte


Stephan de Witte is van jongs af aan bezig geweest met alles wat met computers en informatica te maken heeft. Na een aantal jaar sleutelen aan soft- en hardwaresystemen is hij bij Microsoft Nederland aan de slag gegaan als Network Engineer. Uitendelijk is hij voor zichzelf begonnen als rulweb.nl en hiermee de samenwerking in Bixcel aangegaan. Stephan is binnen Bixcel voornamelijk verantwoordelijk voor de Grafische Invulling van websites en verzorgt alle foto's.
Elian
Elian

Elian Kloppenburg


Elian Kloppenburg is na zijn studie IT-Media aan het Grafisch Lyceum Utrecht eerst een aantal jaar aan de slag gegaan met zijn andere passie: koken. Tijdens zijn werk als kok bleef hij echter altijd geïnteresseerd in de wereld van web-design. In de loop der tijd begon het gevoel om van deze passie zijn beroep steeds meer de boventoon voeren en uiteindelijk heeft hij de zaken omgedraaid. Elian is voornamelijk verantwoordelijk voor de Grafische invulling van de websites en verzorgt voor Bixcel alle illustraties.
Helmer
Helmer

Helmer de Witte


Helmer de Witte is ook van jongs af aan bezig geweest met Informatica. Programmeren en het bouwen van robots zat er vroeg in. Na zijn Bachelor Informatica aan de Universiteit Utrecht is Helmer altijd bezig gebleven met programmeren. Hij heeft aan een aantal grote projecten gewerkt in is sinds de oprichting part-time aan Bixcel verbonden. Hij verzorgt voor Bixcel voornamelijk de complexere programmeertaken zoals het opzetten van database-systemen.

BIXCEL

Sales / Contact:

Support:

 

 

LEGAL

KvK (CoC):

BTW (VAT):

Voorwaarden:

SITEMAP

About us

 

 

Contact:

 

 

 

Stephan de Witte

Elian Kloppenburg

Helmer de Witte

info@bixcel.nl

support@bixcel.nl

06 - 5759 4955