Vragen? Opmerkingen? Laat het ons weten. Je kan onderstaand formulier invullen, of even een mailtje sturen naar info@bixcel.nl. Als je hulp nodig hebt kan je een mailtje sturen naar support@bixcel.nl.

BIXCEL

Sales / Contact:

Support:

LEGAL

KvK (CoC):

BTW (VAT):

Voorwaarden:

 

info@bixcel.nl

support@bixcel.nl

 

62733656

NL128846136B01

bixcel.nl/conditions

Om het wat makkelijker te maken hebben we een aantal veelgestelde vragen voor je opgeschreven. Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op via bovenstaand formulier. We horen graag van je!

 • Jullie bieden een totaaloplossing. Leuk, maar ik wil eigenlijk alleen een website, of alleen een flyer. Kan dat?
 • Natuurlijk! Ondanks dat wij natuurlijk het liefst een totaalpakket verzorgen kan je bij ons vanzelfsprekend ook terecht voor losse diensten. Ook daar zijn we je graag mee van dienst.
 • Ik heb al een Facebook of Twitter account, en wil graag mijn bedrijf promoten via Social Media. Doen jullie dat ook? En posten jullie dan ook updates?
 • We helpen je graag aan een goede strategie of aan (beeld)materiaal voor je campagne. Neem daarvoor gerust eens contact met ons op. Maar, helaas kunnen wij niet je Facebook timeline bijhouden, en reageren op berichten en vragen. Er is maar één iemand die dat echt kan doen op de manier die jij wil, en dat ben je zelf. Je kan dus het beste zelf je campagne actief houden. Wij geven je de middelen, jij kan ze gebruiken!
 • Maken jullie zelf al die foto’s? En al die andere plaatjes?
 • Wij proberen zo veel mogelijk materialen zelf te maken. Zo kunnen we een kwaliteitsniveau garanderen en zijn we niet afhankelijk van wat anderen gemaakt hebben. Soms ontkomen we er niet aan om toch foto's van anderen te gebruiken. Als je zelf al een stapel foto’s hebt kunnen we deze natuurlijk ook gebruiken - hoe meer materiaal, hoe beter!
 • Cool! Ik wil wel zo’n kekke fotoshoot boeken.
 • Helaas kunnen wij geen losse fotoshoots aanbieden. We maken zelf beeldmateriaal voor onze websites, apps en andere producten, maar we hebben geen fotostudio voor fotoshoots. We kunnen natuurlijk wel helpen met zoeken naar een goede fotograaf voor jouw wensen ;).
 • Ik heb of wil een webshop, maar weet er zelf weinig van. Kunnen jullie die voor mij inrichten en beheren?
 • Als je bij ons een webshop aanschaft richten wij deze natuurlijk helemaal voor je in. Als je al een webshop hebt kunnen we kijken naar de mogelijkheden om deze in te richten (niet alle webshops zijn hetzelfde). Maar, we kunnen hem niet beheren. Je zal zelf je orders bij moeten houden en verwerken. Ook je voorraadbeheer zal je zelf moeten doen. Als je nieuwe producten hebt, of je wil producten verwijderen, dan kunnen we altijd even kijken naar wat wij voor je kunnen doen. Neem daarvoor even contact op met support@bixcel.nl.
 • Ik heb een website bij jullie besteld. Nu heb ik nieuwe tekst, of er is iets veranderd. Kan ik dit zelf aanpassen of toevoegen?
 • Afhankelijk van de manier waarop we je website gemaakt hebben, en wat we toen hebben afgesproken: ja! Als je af en toe een kleine wijziging hebt (zoals een nieuw e-mail adres of telefoonnummer), of als je een eenvoudige pagina hebt zonder CMS of blog opties, dan kan je het beste ons het werk te laten doen. Wel zo snel, en voor jou des te makkelijker. Stuur een mailtje met je vragen en veranderingen, dan zorgen wij er voor dat alles bijgewerkt wordt.

  Als je regelmatig wisselende inhoud hebt, dan heb je bijna zeker ook een beheerprogramma bij ons aangeschaft. Je kan dan makkelijk zelf alles doen! Kom je er toch niet uit? Mail ons even ;).
 • OK. Klinkt goed. Maar, wat kosten jullie dan? Hanteren jullie vaste prijzen?
 • Nee, we werken niet met vaste prijzen. Wat wij doen is maatwerk: de ene website kost meer tijd dan de andere, en sommige wensen zijn nu eenmaal een stuk lastiger te vervullen. Uiteraard communiceren wij helder en duidelijk door vooraf een duidelijke offerte te sturen. Je kan dan precies zien waar je aan toe bent, en wat het project gaat kosten. In je offerte noemen we ook de tarieven voor eventuele wijzigingen die je in de toekomst wil aanbrengen (zie de vraag hierboven). Zo is het voor ons allemaal duidelijk en eenvoudig!
 • Hoe kan ik jullie het makkelijkst bereiken?
 • We zitten meestal achter onze laptops, dus het makkelijkst is over het algemeen om even een mailtje te sturen. Die krijgen we allemaal binnen. Je kan even naar beneden scrollen, en daar onze e-mail adressen en telefoonnummers vinden.

BIXCEL

Sales / Contact:

Support:

 

 

LEGAL

KvK (CoC):

BTW (VAT):

Voorwaarden:

SITEMAP

About us

 

 

Contact:

 

 

 

Stephan de Witte

Elian Kloppenburg

Helmer de Witte

info@bixcel.nl

support@bixcel.nl

06 - 5759 4955