Eerder werk van Bixcel

Johan Piet Naaimachinehandel

Johan Piet Naaimachines

Complete redesign voor Johan Piet Naaimachinehandel


In opdracht van Johan Piet Naaimachinehandel te Uithoorn heeft Bixcel een complete redesign van de huisstijl en de website doorgevoerd. We zijn begonnen vanaf 0 en terug gegaan naar de essentie van de winkel die als sinds 1937 actief is. Uitgangspunt was een moderne uitstraling met behoudt van bepaalde klassieke elementen.

Muziekschool Goedhart

Muziekschool Goedhart

Huisstijl & website voor Stichting Muziekschool Goedhart


Muziekschool Goedhart was al jaren een begrip in Koudekerk a/d Rijn en omgeving. Per 2016 werdt de Muziekschool echter een stichting en ontstond er behoefte aan een eigen identiteit. Bixcel heeft de complete huisstijl ontworpen en een website. Uitgangspunt hier was een frisse uitstraling die past bij een moderne muziekschool met klassieke instrumenten.

Witte Wiskunde

Witte Wiskunde

Huisstijl & Website voor Witte Wiskunde


Witte Wiskunde geeft en bijles en begeleiding. Er onstond behoefte aan een eigen identiteit en webiste en Bixcel heeft hiervoor de huisstijl en de website gemaakt. Helderheid en een frisse uitstraling waren hierbij de uitgangspunten.

Kindercoach Voorschoten

Kindercoach Voorschoten

Website voor Kindercoach Voorschote


In 2015 ging Kindercoach Voorschoten van start. Om gelijk goed van start te gaan liet Sonja van 't Velde haar dochter de tekeningen en kleuren voor de huisstijl maken. Bixcel heeft, met dit als uitgangspunt, de website ontworpen en gemaakt. Hierin zijn deze elementen weer goed naar voren gehaald en de tekeningen waar Sonja trots op was weer in verwerkt.

Judith Kloppenburg

Judith Kloppenburg Tekst & Redactie

Website Judith Kloppenburg Tekst & Redactie


Judith Kloppenburg had door haar werk als tekstschrijver behoefte aan een website waar haar artistieke geest naar voren kwam. Naast haar professionele werk moest er ook een gedeelte komen voor haar blogs die ze in privéleven schrijft. Bixcel heeft voor haar een nieuwe website gemaakt waarin deze elementen goed naar voren komen.

Audi Wereld

Audiwereld

Diverse Redesigns voor Audiwereld


Audiwereld had reeds een gedeeltelijke huisstijl en website. Het ontbrak echter nog aan uniformiteit en er misten nog een hoop dingen zoals visitekaartjes, stempels e.d. Bixcel heeft gezorgd voor unifirmiteit in de huisstijl en de website en diverse elementen verder ontworpen of aangepast.

Dyno Tool

Dyno Tool


Een rollerbank meet het vermogen van de motor van een voertuig en geeft dit weer. Dit is echter in de meeste gevallen slecht leesbaar en niet gekoppeld aan de huisstijl van een garage o.i.d. Bixcel heeft de Dyno Tool van een cliënt omgevormd zodat deze duidelijk leesbare data weergeeft en de huisstijl hieraan gekoppeld zodat zijn eigen klanten direct herkennen dat de data bij deze garage vandaan komt.

BIXCEL

Sales / Contact:

Support:

 

 

LEGAL

KvK (CoC):

BTW (VAT):

Voorwaarden:

SITEMAP

About us

 

 

Contact:

 

 

 

Stephan de Witte

Elian Kloppenburg

Helmer de Witte

info@bixcel.nl

support@bixcel.nl

06 - 5759 4955